Ensemble Violini Capricciosi geeft 24 december kerst koffieconcert in Bantsiliek Bant

Violist Igor Ruhadze en pianist Vital Stahievitch geven vrijdagmiddag om 12.00 uur een kerst koffieconcert in de Bantsiliek in Bant.  Foto Hein Budding

Bant - Violist Igor Ruhadze geeft vrijdag 24 december om 12.00 uur samen met pianist Vital Stahievitch een kerst koffieconcert in de Bantsiliek in Bant.

Op het programma staan de iconische kerstklassiekers. Dit bijzondere kerstconcert is een compleet familiaal optreden dat het kerstgevoel brengt. Igor en Vitaly stelden een veelzijdig en gevarieerd programma samen - van Bach tot Tsjaikovski en Piazzolla en nog veel meer.

In 2021 presenteerden Igor Ruhadze en Vital Stahievitch het zeer bijzondere programma ‘3 componisten’ door heel Flevoland en ook in het Concertgebouw Amsterdam. Wat een toeval dat 100 jaar geleden, toen een beroemde C. Saint-Saëns stierf, A. Babajanian werd geboren in het verre Jerevan, en de jonge Prokofjev zijn opera Love for the Three Oranges voltooide. Alle drie de componisten kenden elkaars werken, hoewel ze tot verschillende tijdperken en stijlen behoren. Ruhadze en Stahievitch zullen tijdens het kerstprogramma de highlights van dit programma toevoegen.

Tickets via de website www.npka.nl en direct voor het concert.

Nieuws

Meest gelezen