Grote namen op tiende editie Glemmer Beach

LEMMER - De tiende editie van het Glemmer Beach festival wordt gehouden van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 augustus op het strand van Lemmer. Dit jaar zijn er optredens van onder andere: UB40, Clouseau, Nielson, Tino Martin en De Jeugd van Tegenwoordig.

Glemmer Beach festival vindt plaats op het strand van Lemmer. Het Friese Lemmer ligt centraal gelegen, op een uurtje rijden van Amsterdam en op drie kwartier rijden van Groningen. Het festival is geliefd om de relaxte en ongedwongen sfeer, de unieke locatie aan het IJsselmeer en de toonaangevende artiesten. Naast de artiesten kan er ook genoten worden van de diverse foodtrucks en leuke activiteiten waaronder een silent disco.  

25 augustus zal Glemmer in het teken staan van Kids Glemmer All Family. Een dag waarbij het strand van Lemmer word omgetoverd tot een festival vol muziek, speel- en doe- activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Daarnaast is er voor de volwassenen vanaf 16.00 uur een muziekprogramma met optredens van diverse artiesten.

Voor het festival zijn diverse tickets verkrijgbaar. Er kan gekozen worden voor een dagticket, een passe-partout, een VIP ticket of het BBQ on the Beach ticket. Bij de keuze voor een passe-partout is het ook mogelijk om Kids Glemmer te bezoeken op 25 augustus. Voor meer informatie over het festival of de ticketverkoop kijk op glemmerbeach.nl .

 

Nieuws

Meest gelezen