Kindervoorstelling 'Man met het stenen hart' in 't Lam in Blokzijl

'Man met het stenen hart' in 't Lam in Blokzijl. Foto: Jeanet Bouwmeester

Blokzijl - In ‘t Lam is zondag 16 januari om 15.00 uur de kindertheatervoorstelling ‘Man met het stenen hart’ uitgevoerd door Garage TDI.

De voorstelling is geschikt vanaf 6 jaar en kinderen tot 12 jaar zijn gratis onder begeleiding van een volwassene. Hans woont met zijn moeder, de koe, en de geit in een schamele hut in het bos. Ze zijn arm, maar gelukkig en tevreden. Daar komt verandering in als achtereenvolgens de geit, de koe en zijn moeder sterven. ‘Had ik maar een hart van steen’ verzucht Hans.

Prinses

Een klein mannetje verschijnt. Hij biedt hem een hart van steen aan, in ruil voor zijn tranen. En floeps! Daar heeft hij een stenen hart. Gevoelloos trekt Hans de wijde wereld in. Hij wordt rijk, trouwt met een beeldschone prinses, wordt beroemd en bewonderd, maar gelukkig wordt hij niet. Ontevreden vertrekt Hans en laat de prinses in tranen achter. Haar tranen laten hem koud. Hij heeft immers een stenen hart! Zoals het in een sprookje hoort, loopt alles toch goed af en wordt bewezen dat ware liefde in staat is zelfs het hardste hart te breken en te verzachten. Een vertelling met poppen uitgevoerd in een miniatuur coulissen decor.

Reserveren kan via de mail naar: karin@karinklomp.nl. Aan de deur wordt betaald, zodat bij eventueel niet doorgaan, de mensen een mailtje ontvangen en er geen retourregeling nodig is.

www.hetlamontmoet.nl

Nieuws

Meest gelezen