Action verhuist naar het centrum van Emmeloord

Action. ANP

Action opent op zaterdag 21 januari zijn nieuwe winkel in Emmeloord. De discounter verhuist van Zuiderkade 5A naar De Boei 2 in het centrum.

Deze verhuizing biedt klanten heel wat voordelen, zoals een centralere ligging en meer parkeergelegenheid (250 plekken). Klanten kunnen hun inkopen bij Action nu bovendien makkelijk combineren met een bezoek aan andere winkels in de nieuwbouwlocatie, zoals Jumbo en het toekomstige Aldi-filiaal.

Ook in de winkel beleven klanten een betere ervaring. De ruime winkeloppervlakte van 992 vierkante meter is fris en modern ingericht, met onder andere een open plafond.

Verduurzaming winkels

Action groeit en daarmee neemt ook het besef van maatschappelijke impact toe. Action verbetert daarom voortdurend de kwaliteit en duurzaamheid van zijn winkels, waaronder ook die in Emmeloord.

Pieter Rozendaal, General Manager Action Nederland: ‘Duurzaamheid is al geruime tijd een topprioriteit voor Action. Daarom werken we continu aan de verbetering van onze producten, toeleveringsketen en ecologische voetafdruk. Hierbij ondernemen we actie om onze absolute CO2-uitstoot tegen eind 2030 te halveren ten opzichte van 2020. Ook werken alle Action-winkels in de Benelux sinds begin 2022 uitsluitend op hernieuwbare energie. Onze nieuwe winkel in Emmeloord is dus ook al van het gas af’.

Nieuws

menu