BBQ Village opent aan Constructieweg in Emmeloord

on Boerma en Herman van Slooten in hun BBQ Village aan de Constructieweg in Emmeloord. Eigen foto

Emmeloord - BBQ Village heeft een retailwinkel geopend aan de Constructieweg 5 in Emmeloord.

Op de 750 vierkante meter outdoor living experienc zijn niet alleen barbecues te zien, maar ook brandstof, accessoires, smaakmakers en veel meer. De eigenaren Ton Boerma en Herman van Slooten inspireren graag om niet alleen vlees maar zelfs hele maaltijden te bereiden op de barbecue. De BBQ Village-mannen zijn er op woensdag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur.

Smaakmakers

De liefde voor het barbecueën zit er al lang in bij Ton. Niet vreemd dus dat hij na banen als deejay en salesmanager in de consumentenelektronica uiteindelijk bij Weber barbecues belandde. Ton barbecuede er lustig op los maar miste de echt goede smaakmakers om het vlees te kruiden. Onder de naam No Rubbish heeft hij 11 verschillende perfecte kruidenmengsels, zogenaamde BBQ-rubs, samengesteld. Zijn 11 BBQ-rubs bevatten weinig zout, geen gluten of allergenen, geen smaakversterker of E-nummers en geen toegevoegde vulmiddelen als paneermeel of groente.

Via via kwam Ton in contact met interieur- en standbouwer Herman van Slooten van creatief ontwerp- en productiebureau Exult. Herman: ‘We kennen elkaar eigenlijk al heel lang maar hebben nooit echt zaken met elkaar gedaan. Voor corona hadden wij vanuit Exult al plannen om een experience-achtige showroom in te richten. Corona bracht die plannen in een stoomversnelling. De industriële hal in Emmeloord hadden wij al en Ton zocht opslag voor zijn kruiden.

Workshops

Ton is een ervaren salesman en gepassioneerde BBQ’er dus al snel kwam het idee om alles te combineren en er dus een echte BBQ-wereld van te maken.’ Ton: ‘Onze twee werelden zijn echt perfect samengevoegd in de showroom-, winkel- annex workshop-ruimte. De inrichting bestaat uit 4 verschillende decors die mooi uitgelicht zijn om een echte retailtainment beleving neer te zetten. De industriële loods fungeert ook als showroom voor Crazycontainers en Exult om klanten te inspireren. Het mes snijdt dus aan twee kanten.’ In BBQ Village worden ook workshops barbecueën gehouden.

www.bbqvillage.nlNieuws

menu