Aangeboden door: Het Schwarzwald

De bedrijfsfeest locatie van Overijssel, het Schwarzwald Rijssen!

Afbeelding: Pexels

Het Schwarzwald in Rijssen is dé locatie voor spraakmakende bedrijfs- en vrijgezellenfeesten. Door het diverse aanbod in activiteiten is er voor elk soort feest een passende invulling. Kortom, een unieke belevenis voor iedereen!

De ludieke binnen activiteit is op dit moment de escaperoom. Het Schwarzwald beschikt over maar liefst 6 uitdagende en spannende escaperooms met 3 verschillende thema’s. Onder andere het Wilde Westen waar jullie als criminelen in de gevangenis de taak krijgen het dynamiet te vinden en de kluis tot ontploffing te brengen. Ontsnap met het goud in jullie bezit! Bij de Maffia escaperooms is het aan jullie om het maffia-netwerk te achterhalen en te ontsnappen met de coke. De Maffia Escaperooms bieden een Battle-mogelijkheid, omdat deze bestaat uit vier identieke rooms.

Tijdens de escaperoom is het aan jullie om de originele puzzels, raadsels en uitdagingen te ontdekken en op te lossen binnen het uur om uiteindelijk te kunnen ontsnappen.

Ben je toch meer op zoek naar actie? Bekijk dan onze andere activiteiten, zoals; Segway Clinic, de Shooting games en de Kever Rally.

Gaat de voorkeur uit naar een compleet arrangement? Bij Het Schwarzwald combineer je een leuke activiteit met een smaakvolle BBQ, bourgondische hittesteen of buffet inclusief onbeperkt bier, fris en wijn.

Wacht niet langer, maar neem contact met ons op voor een dag om nooit te vergeten!

Activiteitencentrum het Schwarzwald
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
Tel. 0548-518505

Nieuws

menu