Aangeboden door: ubari

Deze 4 apparaten maken het huishouden makkelijker

Foto: Pixabay

We willen allemaal een schoon en fris huis, maar we zijn er het liefst zo min mogelijk tijd aan kwijt. In dit artikel zetten we daarom 4 apparaten voor je op een rij die je hierbij helpen.

1: Een robotstofzuiger

Een van de grootste voordelen van een robotstofzuiger: het bespaart tijd. Je kunt het apparaat gemakkelijk even aanzetten als je weg bent. Vooral de wat duurdere robotstofzuigers kun je vaak zelf programmeren. Dat is natuurlijk ideaal als je de stofzuiger wilt laten schoonmaken als je zelf niet thuis bent. En wat is fijner dan thuiskomen in een lekker schoon huis? De robotstofzuiger komt ook bij moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder de meubels. Een robotstofzuiger is namelijk lager dan veel reguliere stofzuigers. Hierdoor hoef je je meubels niet meer elke keer te verplaatsen. Vaak maken robotstofzuigers minder geluid dan normale stofzuigers. Sommige modellen hebben ook nog een extra stille modus. Ideaal voor als je hem aanzet als je gaat slapen. Wil je je huis extra schoongemaakt hebben? Ga dan voor een robotstofzuiger met dweil .

2: Een draadloze steelstofzuiger

Het grootste voordeel van deze stofzuiger is dat hij werkt op een accu. Geen gedoe meer met het snoer erin en eruit. En je kan het hele huis door zonder van stopcontact te moeten wisselen. Deze stofzuigers zijn vaak ook nog eens licht in gewicht. Geen gesjouw meer door huis. En vooral geen gesjouw meer op de trap. Is de tafel vies? Of moet je iets kleins op stofzuigen? Geen probleem. Je kunt de meeste draadloze steelstofzuigers ook gebruiken als kruimeldief.

Hoewel het feit dat hij draadloos is veel voordelen met zich mee brengt, zit er ook een nadeel aan. Door de accu kan je er maar een bepaalde tijd mee schoonmaken voordat hij weer aan de oplader moet. Bij de traditionele stofzuigers heb je natuurlijk geen last van dit probleem. De accuduur kan erg verschillen. Het is slim om hier goed naar te kijken bij de aanschaf van een draadloze stofzuiger.

3: Een zwembad robot

Een vies zwembad schoonmaken is een vervelend klusje, maar het moet wel gedaan worden. Gelukkig is daar een oplossing voor: de zwembad robot . Bij het aanschaffen van een zwembad robot moet je echter wel opletten. Je hebt veel verschillende soorten zwembaden en daarom ook veel verschillende soorten zwembad robots. Sommige zwembad robots zijn bijvoorbeeld gemaakt voor ondergrondse zwembaden en andere weer voor bovengrondse. Kijk ook naar de grootte van je zwembad. Als je een groot zwembad hebt, kies je een zwembad robot met een lang snoer en een flink vermogen. Heb je een klein zwembad? Dan is een kleinere zwembad robot met minder vermogen vaak al voldoende.

4: Stoomdweil

Een perfect schone vloer zonder te schrobben en zonder schadelijke schoonmaakmiddelen? Een stoomdweil is de oplossing. Bacteriën en schimmels overleven de hete stoom niet, waardoor je vloer hygiënisch schoon wordt. En dat terwijl je bespaart op schoonmaakmiddelen en water. Schoonmaakmiddel heb je helemaal niet nodig en van water gebruik je gemakkelijk 80% minder dan met een normale dweil.

Nieuws

menu