Open dagen bij Blok Mechanisatie en Grimme in Espel druk bezocht

Tijdens de show was er ruimte om veel machines van dichtbij te bewonderen. Foto: Blok Mechanisatie

De open dagen van Blok Mechanisatie en Grimme in Espel werden onlangs druk bezocht. De dagen waren georganiseerd om een inkijkje te geven in de samenwerking tussen het mechanisatiebedrijf en de Duitse machinefabrikant.

Tijdens de show was er ruimte om veel machines van dichtbij te bewonderen. Zo had machinefabrikant Grimme flink uitgepakt met meerdere zelfrijdende machines, waardoor binnen en buiten veel te zien was. De nieuwe Grimme Rexor bietenrooier trok veel bekijks. Evenals de schoffelmachines van Steketee, het nieuwste merk in het portfolio van Blok Mechanisatie.

Agrariërs reageerden enthousiast op de doorontwikkelde techniek van de slimme schoffelmachines. Velen waren direct geïnteresseerd in een demo voor komend voorjaar.

Naast de machines van Grimme en Steketee was de ruime hal gevuld met machines van onder andere AP Machinebouw, Lemken, Delvano, Beco en Evers Agro.

Ook werd er aandacht besteed aan de nieuwe opslaglocatie die op dit moment gebouwd wordt op het opslagterrein in Espel en waren er bouwplannen voor een nieuwe werkplaats zichtbaar.

Nieuws

menu