Aangeboden door: Toppy.nl

Eropuit met je opblaasbare kajak of boot in de Noordoostpolder!

-

Als het zonnetje begint te schijnen willen we er het liefst op uit. Waar doen we dat dan? Precies! Lekker op het water. Met een opblaasbare kajak of opblaasbare boot ervaar je écht de vrijheid op het water. Maar om heerlijk te kunnen dobberen en varen heb je wel een mooi gebied nodig. Geen zorgen, dat is voor je uitgezocht!

Het Schokkerstrand

Een gezellig dagje in de natuur en met je opblaasbare kajak of boot eropuit? Dat doe je bij het Schokkerstrand! Het strand ligt naast een restaurant en heeft een mooi uitzicht. Het Schokkerstrand is goed te bereiken met de auto en heeft een parkeerplaats. Klaar met varen? Maak dan een mooie wandeling en pak een lekkere kop koffie.

Het Vollenhovermeer: een randmeer van de Noordoostpolder

Een strand waar alles mogelijk is? Ga dan naar het Vollenhovermeer! Dit meer is vernoemd naar de naast gelegen plaats Volenhove en is goed te bereiken met de auto. Als je op het strand bent neergeploft duik je het water in om te zwemmen, verken je het gebied met een opblaasbare boot of kajak of gooi je de hengel uit om te vissen.

Recreatie en natuurgebied Wellerwaard

Een gebied op zoeken waar echt alles mogelijk is? Ga dan naar Wellerwaard. Hier maak je een wandeling, zwem je heerlijk een rondje of verken je het gebied met een opblaasbare boot of kajak. Neem je de kids mee? Dan vermaken ze zich vast op de speeltoestellen en rondom de volleybalnetten. Ook is er ruimte om te barbecueën. Bij de Wellerwaard maak je dus gemakkelijk een dagje vol!

Netl

Ouderwets een dagje buiten genieten van het weer en de mensen om je heen? Dan is Netl de wildste tuin iets voor jou. Hier speel je buiten, sloof je je uit tijdens het sporten of neem je een frisse duik. Op Netl vind je zwemwater, duinen, wandelroutes en bamboebossen. Ideaal voor een avontuur met je opblaasbare kajak of boot. Ook is er een camping, mocht je nog langer willen verblijven in dit mooie gebied!

Weet je al waar je jouw opblaasbare kajak of opblaasbare boot in het water laat zakken? In de Noordoostpolder is in ieder geval genoeg te beleven én te ontdekken. Dus neem wat lekkers mee, stop de luchtpomp in de tas en zoek het avontuur op met jouw opblaasbare kajak of opblaasboot.

Nieuws

menu