Gratis intake bij GRIP PMT tijdens week van de vaktherapie

Chris-Marije van Veldhuijsen (links) en Lisanne Hein (rechts), eigenaren van GRIP PMT. Eigen foto

GRIP PMT uit Emmeloord doet mee aan de week van de vaktherapie, die plaatsvindt van 14 tot en met 20 november. Wie zich in de maand december aanmeldt voor een intake, krijgt deze gratis.

Tijdens de week van de vaktherapie kunnen mensen kennismaken met vaktherapie en zijn er door het hele land verschillende acties. Vaktherapie is de overkoepelende naam voor beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie, psychomotorische therapie, psychomotorische kindertherapie en speltherapie.

GRIP PMT (groepsgerichte en individuele psychomotorische therapie) richt zich op het individu, maar ook op klassen. Bij ‘GRIP op jezelf’ volgt een cliënt individuele therapie die gericht is op bv het vergroten van het zelfvertrouwen, het ontdekken van eigen kwaliteiten, het leren uiten van emoties, of het leren aangeven van grenzen. Daarnaast biedt GRIP klassentrajecten aan (‘GRIP op school’), waarbij het doel kan liggen op meer onderling vertrouwen in de klas, het verminderen van pestgedrag, meer leren focussen op dingen die belangrijk zijn of het leren samenwerken met anderen.

‘Bij GRIP PMT zijn we continue in beweging met de cliënten en klassen’, vertelt mede-eigenaar Chris-Marije van Veldhuijsen. ‘Door middel van doen en ervaren leer je lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen herkennen en te begrijpen. Samen gaan we aan de slag met de doelen en proberen we om tot een veranderingsproces te komen’.

Kijk voor meer informatie over GRIP PMT op www.grippmt.nl . Aanmelden voor de gratis intake kan via info@grippmt.nl

Nieuws

menu