Hardeman verder als projectstoffering

Jan en Marleen Hardeman Eigen foto

Emmeloord - Hardeman interieur, gevestigd aan de Landbouwkade in Emmeloord, heeft zijn pand verkocht. Jan Hardeman gaat zich volledig richten op de projectstoffering.

 

Het afgelopen coronajaar was ook voor Jan Hardeman en zijn echtgenote Marleen intensief. Het zette ze aan het nadenken. Toen er zich een koper voor het pand aandiende, kwam alles in een stroomversnelling. De keus is gemaakt om de particuliere sector, waaronder de woninginrichting en de afdeling slapen, te beëindigen en verder te gaan op de zakelijke markt.

Uitdaging

Jan Hardeman heeft meer dan dertig jaar ervaring in de wereld van de projectstoffering. In die periode heeft hij een ongeëvenaarde hoeveelheid kennis en kunde opgebouwd. Grote en complexe projecten vindt hij iedere keer weer een uitdaging. Al zijn ervaring en capaciteiten kan hij erin kwijt. Het zijn vaak projecten die veel deskundigheid vragen, waarin veel lastige keuzes moeten worden gemaakt. Daarom wil de Emmeloorder ondernemer graag al in het voortraject worden ingeschakeld, om zo tijdig voor complexe vraagstukken deskundige oplossingen te kunnen bieden

Maar eerst wacht de leegverkoop van Hardeman interieur. Die start op woensdag 1 september.

Hardeman projectstoffering heeft een nieuwe website.

www.hardemanprojectstoffering.nl

Nieuws

menu