Harm Boer 25 jaar beëdigd NVM-makelaar

Harm Boer met het makelaarsstafje.

Harm Boer met het makelaarsstafje. Foto: Jeffrey Korte Media

Harm Boer van Sinke/Alpina makelaardij vierde woensdag 17 mei zijn jubileum van 25 jaar beëdigd NVM-makelaar. Hij werd verrast met een feestelijke receptie door collega’s, familie, vrienden en collega-makelaars in ‘t Voorhuys in Emmeloord.

NVM-makelaar Bertus Flipse, tevens bestuurslid van NVM afdeling Flevoland, reikte het makelaarsstafje uit en Jeroen Hofstede, commercieel directeur Sinke/Alpina makelaardij, blikte terug op de afgelopen periode waarbij een aantal smakelijke anekdotes over Harm de revue passeerden.

Symbool van vroeger

Het makelaarsstafje is een symbool van vroeger. Vroeger gebruikten de makelaars dit stafje om aktes mee te stempelen en dat staat symbool voor de waardigheid van het makelaarschap. Nu is het makelaarsstafje nog een fraai teken van het ambt. De NVM biedt het stafje aan de beëdigde leden aan als zij hun zilveren jubileum vieren. Sinds 2001 worden makelaars niet meer beëdigd bij de rechtbank.

Al sinds jaar en dag is Boer een bekende allround makelaar in de regio. Sinds 2002 was hij mede-eigenaar van de Sinke groep, waarna het bedrijf uiteindelijk in 2022 samenging met de Alpina group. Vanuit de Deel 21-1, een duurzaam pand klaar voor de toekomst, wordt elke dag met veel passie gewerkt door zo’n 25 collega’s.

Met veel passie

Alpina is een financiële dienstverlener, actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij en Regiobank. Boer is nog steeds dagelijks te vinden aan de Deel en doet nog met veel passie alle voorkomende werkzaamheden op makelaardijgebied en is tevens adviseur voor de directie bestaande uit Michel de Grauw, Gerolf Schotanus en Jeroen Hofstede.