KHV Architecten Emmeloord-Kampen breidt met inlijving Van de Poel Architecten uit Epe activiteiten op de Veluwe uit

V.l.n.r. Gerben ter Horst, Fons van de Poel, Henk de Velde en Harm Korfker voor het kantoor van Van de Poel Architecten in het centrum van Epe. (eigen foto)

Emmeloord - Van de Poel Architecten uit Epe gaat verder onder de vlag van KHV Architecten uit Emmeloord.

In de loop van 2021 kwam Van de Poel in aanraking met collega bureau KHV Architecten uit Kampen en Emmeloord en is een samenwerking ingezet. Per 1 januari 2022 is die samenwerking geformaliseerd en gaat Van de Poel Architecten verder onder de vlag van KHV Architecten als KHV-Van de Poel Architecten.

‘Door aansluiting te zoeken bij KHV Architecten ontstaat een verbreding van kennis en ervaring en kunnen wij onze opdrachtgevers ook de komende jaren op hetzelfde niveau blijven bedienen’, aldus Fons van de Poel

Verbreding van werkgebied

Voor KHV Architecten biedt deze stap een verbreding van het werkgebied en versterking van de positie op de Veluwe waar het bureau eerder de renovatie van het gemeentehuis van Putten realiseerde en momenteel werkt aan de vervangende nieuwbouw van de Dialoog in Ermelo. Ook wordt het onderwijsportfolio op deze manier versterkt.

‘Wij zijn beide bureaus die goede architectuur combineren met een gedegen bouwkundige kennis om projecten van initiatief tot oplevering te begeleiden. Daarnaast hechten we beide aan een langdurige relatie met ons opdrachtgevers, die staat continu centraal’, aldus Harm Korfker, zakelijk directeur van KHV Architecten.

Andere locatie Epe

Fons van de Poel blijft gedurende 2022 nog volop betrokken bij het bureau en zal voor zijn opdrachtgevers aanspreekpunt blijven. Tot medio voorjaar 2022 blijft KHV-Van de Poel Architecten gevestigd aan de Pastoor Somstraat 4 in Epe. Voor de periode daarna wordt, naast de vestiging in Emmeloord en Kampen, uitgekeken naar een andere locatie in Epe en omgeving.

Nieuws

Meest gelezen