KLEM! Social media marketing bureau nieuw op De Deel

Matthijs Muis van MUIS! is aan De Deel gestart met een nieuw label: KLEM. Eigen foto

Emmeloord - Het pand tussen Masséus Mode en Max Vitaal heeft een nieuwe eigenaar: Matthijs Muis van MUIS! Sinds kort is MUIS! gestart met een nieuw label: KLEM! Een social media marketing bureau waar MBK bedrijven hun marketing op het gebied van social media kunnen uitbesteden.

Een creatief bureau voor en door lokale ondernemers. ‘Social media is zoveel meer dan een online platform alleen’, zegt Floortje Ruijter, Marketing Coördinator van KLEM! ‘Het geeft je de kans je zichtbaarheid te vergroten, producten aan een nieuwe doelgroep te tonen en je bedrijf te laten groeien. Je kunt gewoon niet meer zonder!’ Floortje heeft zich Blueprint gecertificeerd op het gebied van social media advertising. ‘We werken veel samen met creatieve ondernemers uit de omgeving zodat we altijd iets unieks en creatiefs neer kunnen zetten.’

Creatieve ondernemers

‘We zitten in het centrum van Emmeloord en vinden het tof om lokale ondernemers hierin te kunnen ondersteunen’, geeft Matthijs aan. ‘Een écht creatief bedrijf voor en door polderbewoners.’ Bij KLEM! kun je terecht voor het uitbesteden van je social media, advertentie via social media en webcare. Ook is het mogelijk om zelfstandig aan de slag te gaan, met hulp van KLEM!

Nieuws

menu