MJservice vestigt zich op het Ecopark

Een impressie van de nieuwbouw van MJservice aan het Ecopark in Emmeloord Eigen foto

Emmeloord - MJservice in Marknesse bouwt een nieuw pand op het Ecopark in Emmeloord. Gisteren ging de eerste paal de grond in. MJservice is leverancier van weegsystemen in diverse sectoren van bakkerij tot agrarisch.

Door aanhoudende bedrijfsgroei is investeren in nieuwbouw noodzakelijk, vertellen de eigenaren Michel en Jolanda Griep, die trots zijn op deze stap die hun bedrijf maakt. In het nieuwe onderkomen komt een groter kantoor, een betere indeling voor het magazijn en een ruimere werkplaats, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Bij MJservice werken nu acht mensen, maar de verwachting is dat daar ook uitbreiding zal plaatsvinden.

Weegshop

Het aantal bestellingen via de webshop Weegshop groeit eveneens waardoor er meer ruimte moest komen voor binnenkomende en uitgaande bestellingen. Het nieuwe pand biedt straks alle mogelijkheden voor het bedrijf om zich te kunnen blijven ontwikkelen als de weegspecialist van de polder en omstreken.

De bouw wordt gerealiseerd door de Urker aannemer De Boer Bouw en Ontwikkeling. De oplevering wordt rond mei 2022 verwacht. De keuze is op het Ecopark gevallen vanwege het groene aspect van het terrein en de centrale ligging in de polder. ‘Zo kunnen wij inspelen op de toenemende vraag naar weegsystemen of reparatie hiervan in de agrarische branche.

Nieuws

menu