Mirjam Rijpkema opent nieuwe praktijkruimte Hartflow

Mirjam Rijpkema.

Mirjam Rijpkema. Foto: Judith Potappel

Mirjam Rijpkema heeft met Hartflow een nieuwe praktijkruimte in Kuinre. Bij Mirjam kunnen mensen terecht voor Access Bars behandelingen voor ontspanning en meer rust in het hoofd.

Van 2019 tot aan de corona huurde ze een praktijkruimte in Bant. Vanaf het moment dat er weer sessies mochten worden gegeven deed ze dit vanuit huis. Recent nam ze de nieuwe praktijkruimte in Kuinre in gebruik.

Eigen ingang

De praktijk heeft nu een eigen ingang en dat is erg prettig. Meer privacy, voor zowel de cliënten als voor Mirjam zelf en haar gezin.

Access Bars is een zachte behandeling waarbij het hoofd licht aangeraakt wordt. De bars zijn 32 unieke punten op het hoofd die verbonden zijn met verschillende aspecten van iemands leven. Als één bar aangeraakt wordt begint de energie die opgesloten zit in dat gebied of aspect van iemands leven op te ruimen, gewoon door het aan te raken.

Zelf willen leren

Mirjam geeft overigens niet alleen Access Bars-sessies via Hartflow, ze verzorgt ook een eendaagse cursus voor mensen die het zelf willen leren.

Zie voor meer informatie de website van Hartflow.