Pekel & Klein Notarissen dragen het stokje over

Vlnr: Leo van der Linden, Hans-Willem Heetebrij, Bert Klein, Margrita Pekel en Herma Weckesser.

Vlnr: Leo van der Linden, Hans-Willem Heetebrij, Bert Klein, Margrita Pekel en Herma Weckesser. Makelaardij De Munt

Emmeloord - Woensdag was de laatste werkdag waarop mr. Bert Klein als notaris aan tafel zat bij de ondertekening van een leveringsakte. Op zijn notariskantoor aan het Ecopark 42 in Emmeloord passeerde de akte van een bedrijfspand in Emmeloord. Koper Leo van der Linden zette, in aanwezigheid van zijn adviseur Herma Weckesser van Makelaardij De Munt, de handtekening.

Een mijlpaal, want notarissen mr. Bert Klein en mr. Margrita Pekel dragen het stokje over aan (kandidaat-)notaris mr. Hans-Willem Heetebrij.

Voorheen stond het kantoor lokaal bekend als ‘Pekel & Klein Notarissen’. Sinds vorig jaar zijn zij aangesloten bij Het Notarieel, een notarispraktijk met zes vestigingen in de regio. Bert en Margrita gaan zich vanaf nu toeleggen op een andere levensinvulling. Op de achtergrond blijven zij tot begin volgend jaar intern betrokken bij een aantal lopende en praktische zaken. Vanaf nu is Hans-Willem het gezicht van Het Notarieel Emmeloord.

Bert en Margrita kijken uit naar alles wat er voor hen in het verschiet ligt. Hans-Willem en zijn team zien de toekomst met plezier en vertrouwen tegemoet. De Munt Makelaardij zal in de toekomst een regelmatige bezoeker
van het notariskantoor blijven.