Poiesz Supermarkten, met twee winkels in Emmeloord, is de meest maatschappelijk betrokken super

Algemeen Directeur Piet Smit met de bokaal, te midden van medewerkers van het hoofdkantoor van Poiesz supermarkten in Sneek. Foto Poiesz Supermarkten

Emmeloord - Supermarktketen Poiesz uit Sneek, met twee supermarkten in Emmeloord, is gekroond als meest maatschappelijk betrokken super.

De supermarktketen kreeg een waardering van 7,39 in het jaarlijkse GfK MVO Rapport. Het rapportcijfer komt tot stand door klanten die supermarkten beoordelen op maatschappelijke aspecten zoals de inzet voor de buurt en de regio, gezonde voeding, dierenwelzijn en milieu.

Onder andere de betrokkenheid bij buurt- en regionale activiteiten werd goed gewaardeerd. Deze inspanning werd door de klanten beloond met een 7,85. In totaal kreeg Poiesz bij 8 van de 9 aspecten de hoogste waardering en laat daarmee in de top 3 respectievelijk de formules Plus en Jan Linders achter zich.

‘Het zit in onze genen’

Algemeen Directeur Piet Smit: ‘Geweldig dat de consument Poiesz heeft gekozen als supermarkt met de hoogste maatschappelijke betrokkenheid. Als familiebedrijf zit die betrokkenheid in onze genen. We zijn oprecht begaan met alle zaken die een onderneming maatschappelijk verantwoord maakt. Het moge duidelijk zijn dat we ontzettend trots zijn dat dit door onze klanten wordt herkend en gewaardeerd.’

Nieuws

menu