Aangeboden door: dezomerspecialist.nl

Review Intex ultra XTR frame 549x274x132

Foto: unsplash

Op zoek naar een stevig en duurzaam opzetzwembad dat jarenlang zwemplezier belooft? Dan kan de Intex ultra XTR frame een uitstekende keuze zijn. Dankzij de ovale buizen is het frame van dit opzetzwembad extra stabiel en wanden en bodem van het Intex ultra XTR frame zwembad bestaan uit drie lagen. Dit zorgt voor een extra sterke liner. Het stevige frame en de versterkte wanden zorgen ervoor dat het zwembad extra lang mee gaat. Lees snel verder als je meer wilt weten over de Intex ultra xtr frame van 549 bij 274 bij 132 die je shopt bij De Zomerspecialist.

Formaat en gebruiksvriendelijkheid Intex Ultra XTR Frame

Het opzetzwembad heeft een rechthoekige vorm, is antraciet van kleur en gemaakt van PVC. Intex ultra xtr frame van 549 bij 274 bij 132 heeft een afmeting van 549 x 274 x 132 cm (L x B x H) en een inhoud van 17.203 liter. Het duurt dus wel even voordat je dit zwembad gevuld hebt, maar als hij eenmaal staat dan staat het zwembad ook stevig.

Je zet het zwembad op met 2 of 3 personen in ongeveer 1,5 uur tijd. Je spreidt het zeil uit op een harde, vlakke ondergrond en monteert het frame zoals omschreven in de handleiding. Voordat je het zwembad helemaal vult zorg je eerst voor een klein laagje water van zo’n 5 centimeter. Zo kun je zien of er rimpels in het zeil zitten en deze nog recht trekken. Als alles in orde is vul je het zwembad tot aan de vullijn die in het wit is aangebracht. Aan het eind van de zomer leeg je het zwembad gemakkelijk door een tuinslang aan te sluiten op het leegloopventiel. Laat het zeil vervolgens een paar dagen goed in de buitenlucht drogen voordat je het zwembad opbergt voor de winter.

Kwaliteit van de frame en folie

Zoals je gewend ben van De Zomerspecialist vind je bij ons alleen zwembaden van de allerhoogste kwaliteit en de Intex ultra XTR frame is hier geen uitzondering op. Het zwembad heeft een zeer stevig frame van buizen die volledig vervaardigd zijn uit gegalvaniseerd staal voorzien van een poedercoating. Dit zorgt ervoor dat het frame optimaal bestand is tegen roest. Je krijgt daarbij 2 jaar garantie op zowel het frame als de liner. De wanden bestaan uit drie dikke lagen PVC met gerasterde polyester tussenlaag.

Prijs/kwaliteitverhouding Intex ultra XTR frame

Voor een paar honderd euro heb jij een zwembad in de tuin staan waar je jarenlang plezier aan beleeft. Zoals gebruikelijk bij Intex is er gebruikgemaakt van zeer hoogwaardige en duurzame materialen. Daarnaast wordt het zwembad compleet geleverd inclusief zandfilterpomp, grondzeil, afdekzeil en ladder. Als je op zoek bent naar een opzetzwembad dat gemakkelijk op te zetten is en zeer lang mee gaat, heb je aan de Intex ultra XTR frame 549x274x132 een uitstekende koop.

Nieuws

Meest gelezen