Roselie van der Have start Power to wo-men in Marknesse

Roselie van der Have opent op 3 januari haar praktijk Power to wo-men in Marknesse - Eigen foto

Marknesse - Roselie van der Have opent 3 januari haar Therapiepraktijk Power to wo-men aan de Oosterringweg 7 in Marknesse. Hier is ook Praktijk voor Basisvertrouwen gevestigd van eigenaresse Caroline Bovée.

Power to wo-men is er voor iedereen die traumatische ervaringen in het verleden heeft meegemaakt en dit wil verwerken. Ook richt Power to wo-men zich op therapie en aandacht voor overlevers van seksueel misbruik. Er wordt gestart met zowel individuele- als groepstherapie voor deze groep.

Taboe en stilte doorbreken

Het normaliseren van dit onderwerp, het taboe en de stilte doorbreken zijn belangrijke uitgangspunten van Power to wo-men. Emotionele verbinding en het versterken van basisvertrouwen staan centraal in de behandeling. Er wordt niet vanuit één methodiek gewerkt. Diverse therapievormen als delenwerk, CREF-EMDR, systeemwerk en inzet van het paard vormen een essentieel onderdeel in de behandeling.

Informatieavond

Om kennis te maken met Power to wo-men wordt er een speciale online-informatieavond georganiseerd over het ontbreken van basisvertrouwen na misbruik op dinsdag 21 december 2021 om 20:00 uur. Aanmelden kan tot 19 december 2021 door te mailen naar info@powertowo-men.nl

www.powertowo-men.nl

Nieuws

Meest gelezen