Sachiko kindercoach & kinderyoga start eind november in Emmeloord

Marjolein Hiddinga.

Marjolein Hiddinga. Foto: Sachiko

Marjolein Hiddinga van Sachiko (kindercoach & kinderyoga) start op 21 november met proeflessen kinderyoga in de zaal bij Nopbasicgym. Vanaf 5 december start een regulierlesrooster en opent de deur van de nieuwe praktijkruimte aan de Bouwerskamp 3.

Ontzettend veel zin heeft ze er in om kinderyogalessen in Emmeloord te gaan starten. Kinderyoga, vertelt Marjolein, heeft een positief effect op ontspanning, motoriek, het zelfvertrouwen en het concentratievermogen. Daarnaast stimuleert het de fantasie en creativiteit van kinderen.

Niet meer vanzelfsprekend

Naast spel en beweging is de ontspanning aan het einde wat de kinderen vooral fijn vinden. Met alles wat kinderen tegenwoordig moeten en de overvolle agenda’s is kunnen ontspannen voor kinderen niet meer vanzelfsprekend.

Sinds september lopen er al wekelijks kinderyogalessen in Nagele, in samenwerking met en in de studio van Irma Snoek van Yogamind. ‘Dat er nu mogelijkheden zijn ontstaan om bij Nopbasicgym ruimte te huren is daarop een fantastische aanvulling,’ geeft Marjolein aan. Ouders hoeven zich hier in ieder geval niet te vervelen, geeft ze lachend aan. Ze kunnen op deze manier zelf ook hun uurtje sporten pakken.

Wekelijkse lessen

Vanaf 5 december worden er wekelijkse lessen gegeven en vinden de coachafspraken plaats in haar eigen ruimte. Je kunt bij Sachiko, wat gelukkig kind betekent, terecht voor ondersteuning op het gebied van leren, gedrag, ontwikkeling, emoties en opvoeding. Samen gaan ouders en kind op zoek naar reeds aanwezige kwaliteiten en talenten van het kind om deze vervolgens in te zetten om tot een oplossing te komen.

Op www.sachiko.nl staat meer informatie over Marjolein als kindercoach. Een vrijblijvend gesprek is mogelijk, evenals een proefles in Emmeloord of Nagele. Bellen via 06-26202004.