Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof geeft consult bij Beddenspecialist Huisman in Emmeloord

Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof geeft op vrijdag 16 september gratis consults bij Beddenspecialist Huisman in Emmeloord. Eigen foto

Emmeloord - Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof geeft op vrijdag 16 september gratis consults bij Beddenspecialist Huisman aan de Penning 2 op industrieterrein De Munt in Emmeloord.

Vaak last van nek, schouders of rug? En wil je weten of dit wellicht door het bed komt? Nederlands eerste Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof kan je wellicht uit de droom helpen met een consult bij Beddenspecialist Huisman in Emmeloord.

Slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof doet wetenschappelijk onderzoek naar het verband tussen fysieke klachten en de slaapsituatie. Hij werkt in deze hoedanigheid met de Vrije Universiteit van Amsterdam en diverse topsporters, topsportorganisaties, fysiotherapiepraktijken en het ministerie van Defensie.

SlaapID-thuismeting

Tijdens de afspraak kan een consument bij Hidde Hulshof aangeven welke klachten er zijn en stelt hij vragen over de aard en de mogelijke herkomst hiervan. Mocht er een aanleiding zijn dat de slaapsituatie mogelijk een rol speelt in deze klachten dan kan dit inzichtelijk gemaakt worden door een SlaapID-thuismeting uit te voeren en een foto te laten maken van de slaaphouding op het huidige bed. Met deze informatie kan worden aangeven of er verbetering mogelijk is in de klachten door middel van aanpassingen in het slaapsysteem. Dit kan een aanpassing zijn of een vernieuwing van bijvoorbeeld het kussen of matras.

Afspraken kunnen in de winkel gemaakt worden aan de Penning 2 of via de mail: huisman-emmeloord@beddenspecialist.nl www.slaapfysio.nl

Nieuws

menu