Vakantiepark Eigen Wijze in Bant breidt uit naar 230 bedden met luxe glampingtenten uit Emmeloord

Nieuwe glampingtenten bij Eigen Wijze in Bant - Eigen foto

Bant - Op het terrein van Vakantiepark Eigen Wijze zijn begin december vier nieuwe luxe glampingtenten geplaatst. Het is de eerste fase van de uitbreiding naar 230 bedden, die naar verwachting in februari afgerond wordt.

Eigenaren Han en Wietze van Wegen voorzien na bijna twee jaar beperkingen vanwege corona voldoende kansen . ‘De verwachting is dat we voor komend jaar op het niveau van voor de coronapandemie komen te zitten. Dit houdt in dat we tegen onze beddencapaciteit aan dreigen te lopen en er dus uitbreiding wenselijk is. Hoewel we veel groepen ontvangen en dit momenteel even een onzekere markt is hebben wij er vertrouwen in’, zeggen de broers.

De tenten die geplaatst zijn komen bij Yala uit Emmeloord vandaan. ‘Een prachtig product dat de afgelopen jaren veel bekendheid heeft gegenereerd over de hele wereld. Mooi dat we vier jaar na de vorige serie tenten weer met deze regionale partij tot een overeenkomst zijn gekomen.’

Tiny houses

Fase 2 van de uitbreiding van deze winter bevat een vijftal nieuwe tiny houses, die naar verwachting half maart geplaatst zullen worden. Volgens de Van Wegens eigentijds, geheel passend binnen de uitstraling van hun park en waarmee er ingespeeld kan worden op de wensen en behoeftes van hun gasten.

De ondernemers hopen naast de verblijfsaccommodaties ook nog een restaurant te mogen bouwen. Momenteel wordt er gezocht naar een uitbater of pachter voor deze voorziening op het park.

Nieuws

Meest gelezen