Vleeschmeester Paul opent

Paul Feenstra van Vleeschmeester Paul Eigen foto

Emmeloord - Paul Feenstra van Vleeschmeester Paul neemt de slagerij van Ron en Janny Harzevoort over aan de Lange Nering in Emmeloord over. Donderdag 14 mei opent de zaak.

Ron en Janny Harzevoort namen zaterdag afscheid van hun cliëntèle. Hun ervaren personeel gaat overigens mee naar de nieuwe eigenaar. De 50-jarige Paul Feenstra uit Heerenveen droomt er al jaren van om ooit een eigen slagerij te hebben. Hij werkte jarenlang als slager bij verschillende supermarkten, maar wilde een eigen zaak en het echte slagersvak weer beleven.

‘Het begon te kriebelen om eigen baas te worden.’ In Emmeloord wordt die droom werkelijkheid. Toen hij vorig jaar voor het eerst kennismaakte Ron en Janny en de zaak was er meteen een klik. Hij kon sindsdien niet meer wachten om het stokje over te nemen.

Dezelfde kwaliteit

‘Het contact met de klant spreekt mij ontzettend aan, net even dat stukje extra. De klant het absolute wauw gevoel meegeven, daar ga ik voor. Mijn passie en liefde voor het prachtige slagersvak wil ik graag overbrengen bij de klant. Morgen opent Vleeschmeester Paul met het hele team van Keurslager Harzevoort de deuren. ‘Dezelfde slagerij in een heel nieuw modern jasje’, zegt Paul. ‘De klant mag van ons dezelfde kwaliteit verwachten; de heerlijke belegde broodjes, grillworst, het eerlijk stukje vlees, de verse maaltijden, bbq producten en natuurlijk onze bezorgservice’, somt Paul op.

Nieuws

menu