Aangeboden door: Amslod

Wat te doen in de Noordoostpolder?

-

In Nederland heb je verschillende provincies. Een van die provincies is Flevoland. In Flevoland heb je een polder genaamd de Noordoostpolder. Deze polder is ook een gemeente en heeft binnen Nederland een van de grootste landoppervlakte. In de Noordoostpolder kun je natuurlijk ook verschillende activiteiten doen, maar wat zijn deze dan? Door hieronder verder te lezen kom je daar achter!

Maak een fietstocht

Fietsen is natuurlijk binnen Nederland altijd een goede optie. Nederland is namelijk nu eenmaal een echt fietsland. Dit is niet erg gek, want in Nederland zijn de wegen erg goed aangelegd, waardoor je met gemak op een fietspad kunt rijden en daarnaast hoef je ook niet veel bergen op. Toch kan het handig zijn hier een goede fiets voor aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische fiets aanbieding , waarbij je een fiets kunt kopen. Hierdoor kun je, zonder al te veel kosten, gebruik maken van een elektrische fiets . De omgeving van de Noordoostpolder is erg mooi en zeker de moeite waard om te bekijken. Zo ontdek je weer een hele nieuwe omgeving en dat ook nog eens op een sportieve wijze.

Jungle Park Orchideeën Hoeve

Om nog even in de natuur sfeer te blijven, zoals bij het fietsen in de Noordoostpolder, kun je ook de keuze maken om naar Jungle Park Orchideeën Hoeve te gaan. Hierbij maak je een tocht door de Orchideeën Hoeve. Je ziet veel bloemen wat voor veel mensen erg mooi en interessant kan zijn. Hierbij kun je namelijk ook bloemen zien die je misschien nog niet kende. Daarnaast heb je ook nog eens een vlindertuin, waarbij je meerdere vlinders rond zal zien vliegen. Genoeg te zien en zeker iets wat je niet wilt missen.

Ga naar beeldentuin en galerie Klein Afrika

Over heel de wereld heb je verschillende landen en culturen. Erg leuk is het dan ook om van de verschillende landen de culturen mee te krijgen. Zo heb je beeldentuin en galerie Klein Afrika. Hierbij ontdek je als het ware een hele nieuwe wereld. Je ziet daar namelijk verschillende soorten Afrikaanse kunst. Niet alleen is het voor jezelf erg mooi om te kunnen zien, want je kunt de kunstwerken ook kopen. Dit is voor jezelf erg leuk, maar daarnaast worden de opbrengsten aan de makers in Afrika gegeven. Dit is natuurlijk een fijne en mooie gedachte.

Al bekend met real life gaming?

Real life gaming. Voor de een is dit al erg bekend, terwijl de ander met allemaal vraagtekens zit. Het real life gaming is een erg leuke activiteit om samen met kinderen uit te voeren. Hierbij voer je als het ware verschillende bekende games van de computer in het echt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld verschillende missies krijgen. Leuk is dit voor kinderen om samen met hun vrienden en vriendinnen te spelen. Hierbij kunnen ze een stoere game outfit aantrekken en met iedereen de missie proberen te voltooien. Daarnaast is het niet alleen leuk om de game in het echt te spelen, want daarnaast leren de kinderen ook meer over zichzelf. Denk bijvoorbeeld aan of je een leider bent of juist een volger. Erg leuk en zeker ook interessant.


Nieuws

menu