Zussen starten bruidsboetiek Sorelle il Bianco op Urk

De zussen Dirkje van Slooten (r) en Jantine de Boer beginnen 1 januari bruidsboetiek Sorelle il Bianco op Urk. Eigen foto

Urk - De zussen Dirkje van Slooten en Jantine de Boer zijn met ingang van 1 januari de trotse eigenaars van bruidsboetiek Sorelle il Bianco aan de Wijk 7-133 op Urk. Ze zetten daarmee onder een andere naam Velo Bianco voort.

Drie jaar geleden aasden de twee al op de bruidszaak aan De Hofstee, maar toen visten ze net achter het net. De huidige eigenaren Lummie en Lianne waren die belangstelling niet vergeten en klopten nu aan bij Dirkje met de vraag of de twee nog steeds belangstelling hadden. Dat was niet aan dovemans oren gezegd. In de zaak blijven de twee coupeuses Alma en Gré actief.

Bruidsstylist

‘Wij hoefden niet lang na te denken. De naam van de bruidszaak is nu Velo Bianco, maar wordt vanaf 1 januari Sorelle il Bianco, wat zusters de Wit betekent, verwijzend naar onze achternaam De Wit.’ Dirkje is coupeuse en geeft naailes, Jantine is ambulant kapster en bruidsstyliste. ‘Het is voor ons een droom die uitkomt.’

De zussen voegen nieuwe merken toe aan de collectie, zoals Modeca, Rosa Clara, Ronald Joyce en Victoria Jane, naast de bestaande van: Morilee, Justin Alexander, Enzoani, Herve Paris, White One en Ladybird.

www.sorelleilbianco.nl

Nieuws

Meest gelezen